Verzendkosten

 

Wij hanteren 4 zones:

Zone 1: Nederland | Gratis verzending bij bestellingen van > €25,-   
Zone 2: België en Duitsland | vanaf €4,99
Zone 3: binnen Europa | vanaf €9,99
Zone 4: buiten Europa | vanaf €19,99

De verzendkosten naar overige landen zijn op aanvraag.

Wij verzenden NIET naar afhaallokaties en/of lockerboxen.
Het is alleen mogelijk om het pakket te verzenden naar een woon of werkadres waar het pakket direct in ontvangst genomen kan worden.

Voor landen die niet binnen onze verzendzone vallen gelden tarieven op afspraak. U wordt voor het versturen van de order ingelicht over eventuele extra kosten en geschatte levertijd. Eventuele extra invoerkosten bij de Douane worden niet gedekt door Vitamins Direct bv. Wij sturen de order op volgens de richtlijnen gesteld door de Nederlandse Douane. Lees meer info op deze link.


Zodra een bestelling voltooid en betaald is, is deze niet meer aan te passen.
Amiset werkt met een volledig geautomatiseerd systeem.

Wat te doen:
Bel ons direct op, dan kunnen we proberen je order nog tegen te houden, lukt dit niet dan zal de order worden verzonden, gaat het om een foutief product, dan is de beste oplossing deze aan de deur te weigeren. 
Let op: Alle bestellingen die worden geweigerd aan de deur en die retour komen in ons magazijn daarvoor zullen wij de retourkosten (€6,95) ten aller tijden in rekening brengen.

Komt de bestelling retour i.v.m. het niet af halen bij een afhaallocatie, foutieve en/of incomplete naw gegevens, ook dan zullen wij hiervoor de retourkosten (€6,95) in rekening brengen.

Deze kosten mogen wij ook doorberekenen bij het annuleren van uw bestelling nadat uw order retour is gekomen doordat er foutieve en/of incomplete naw gegevens zijn ingevoerd.