AMISET respecteert de privacy van alle gebruikers en garandeert dat alle persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Uw informatie wordt alleen gebruikt om bestellingen te verwerken en relevante informatie te verzenden.
Details worden alleen met derden gedeeld om betalingen te verwerken en verzending te regelen.
AMISET gebruikt persoonlijke informatie om de volgende services te bieden:
* Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, adres, betalingsgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig om uw bestelling te verwerken en u op de hoogte te houden van de logistiek.
* Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over ontwikkelingen op de website, wijzigingen in het assortiment en nieuwe promoties.
* Details over het gebruik van de website en feedback van onze gebruikers zijn alleen voor de ontwikkeling van de website (s).
AMISET zal uw gegevens nooit aan derden verkopen. Ons team en de medewerkers van partnerbedrijven houden alle gegevens strikt vertrouwelijk.
Uw persoonlijke informatie is veilig bij AMISET.

We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt door ons uw persoonlijke gegevens te verstrekken. U hebt altijd het recht om alle gegevens die u ons hebt verstrekt te bekijken, aan te passen of te verwijderen.
Wanneer u een bestelling plaatst, worden de gegevens beveiligd met Secure Socket Layer-technologie.
AMISET bevat klantgegevens van verschillende gelimiteerde bedrijven en websites op meerdere servers om onze service in staat te stellen goed te functioneren. De servers zijn niet altijd eigendom van ons bedrijf, maar de gegevens blijven altijd vertrouwelijk en veilig.